maandag 16 juli 2007

Tastespotting!


Oh wat ben ik blij! Een paar van mijn blogfoto's zijn geaccepteerd door Tastespotting, de website over de grootsten in de culinaire kunst van de blogging wereld! Ik heb altijd watertandend gekeken naar de mooie foto's op deze site, maar durfde het niet aan om iets in te sturen...tot vorige week. "What's the worst that can happen?", dacht ik, en met kloppend hart heb ik een paar foto's ingestuurd. Inmiddels zijn er vijf geaccepteerd (op pagina 73 en 74) en ik ben echt trots! In feite betekent dit dat ik niet alleen lekker kan koken, maar dat ik ook leuke foto's kan maken! Dit is het initiatief geworden om mijn fotografisch talent op culinair gebied verder te ontwikkelen. En als ik ook dat boek publiceer (ja, ik ga echt een boek publiceren!) dan zal ik zelf de foto's maken. Ok, enough showing off!

Hier is de link!

www.tastespotting.com

PS: De foto's staan onder de naam, "In My Life", de naam van mijn Engelse blog.


PS: en als je niet genoeg hebt van mijn foodie foto's, is hier een link
waar je er nog meer kan bewonderen!
http://www.flickr.com/photos/7143522@N03/show/

4 opmerkingen:

Gabriella zei

Paola!!!!!!!!!!
Dit is een geweldig nieuws!!!!!
Van harte gefeliciteerd!
Ik zal je foto's meteen bekijken.
KEEP GOING ON!
Groetjes,
Gabriella

Paola zei

Dankjewel, Gabriella!

Ik heb er nog 3 op pagina 75. ;)

paola

ps: ik heb een berichtje op je baby site achtergelaten.;)

Gabriella zei

Hallo Paola,

Ik heb de afgelopen dagen niet echt tijd gehad om iets aparts, lekkers te maken. Ik heb namelijk begonnen met het werken. (de eerste keer na mijn zwangerschapverlof)
Aangezien ik veel nachtdiensten draai laat ik het koken in deze dagen aan mijn man. Hij staat af en toe ook graag in de keuken.
Maar ik kon je salade van aardbeien en Crema di Balsamico niet uit mijn hoofd zetten. Ik verlangde heel erg ernaar.
Dus vanmorgen ben ik naar de markt gelopen, aardbeien en balsamico gekocht. Ik heb de salade met feta gemaakt i.p.v. halloumi. (We hebben geen Turkse winkel in de buurt.)
Ik wil jou vertellen dat het erg smakelijk was. Dit gerecht komt zeker weten vaker op onze tafel staan.

Bedankt,
Gabriella

Paola zei

Hallo Gabriella,

Dat is fijn om te horen! Als je een keertje halloumi tegenkomt, moet je dat echt proeven!

Ik kan me voorstellen hoe druk je het hebt. Een kind en een baan vergt veel van je en je kan echt alle hulp gebruiken! Gelukkig is mijn dochter nu een grote meid, dus ik heb meer tijd om dingen te ondernemen (mijn studie bijvoorbeeld). Ik heb nu vakantie dus dat betekent meer tijd om te koken...maar als het nieuwe semester begint, ben ik niet meer zo creatief in de keuken...jammer genoeg!

paola